Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
do glębokiego talerza rozbij jajka i lekko je roztrzep. Do drugiego głębokiego talerza wlej mleko i dodaj olejek waniliowy-wymieszaj
Na patelni rozpuśc margaryne lub masło. Chleb zanurz w jajku potem w mleku i znowu w jajku.
Chlebojaje podsmażać z obu stron, aż do zarumienienia
Podawać od razu po przyządzeniu. (chlebojaje podawać bez niczego!)