Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
do glębokiego talerza rozbij jajka i lekko je roztrzep. Do drugiego głębokiego talerza wlej mleko i dodaj olejek waniliowy-wymieszaj
Na patelni rozpuśc margaryne lub masło. Chleb zanurz w jajku potem w mleku i znowu w jajku.
Chlebojaje podsmażać z obu stron, aż do zarumienienia
Podawać od razu po przyządzeniu. (chlebojaje podawać bez niczego!)