Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
1. Obcinamy cienko górę 6 kajzerek. Drążymy środek tworząc miseczki. 2. Drobno kroimy pieczarki (500 gr) i cebulę (2 średnie) a następnie podsmażamy na patelni doprawiając solą i pieprzem. 3. Nadziewamy tym kajzerki.
4. 2 jajka mieszamy tak aby żółtko wymieszało się z białkiem. Można delikatnie posolić. 5. Jajkiem zalewamy środek kajzerek. 6. Kroimy ser żółty w plasterki i po jednym układamy na każdej bułce.
Smacznego :)