Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta do chleba, może zastąpić również masło. Stanowi bazę dla past z innymi dodatkami, np szynką, pieczarkami czy papryką.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11830
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1295
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12480
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11830
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1295
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12480
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3429
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ręcznie lub blenderem posiekać drobno pora.
Wrzucić do blendera jajka i serki topione wraz z porem, zmiksować razem do całkowitego wymieszania składników. Można dodać - wg smaku - kawałek szynki, pieczarki lub inne ulubione składniki.
Na koniec dodać drobno posiekany szczypiorek i wymieszać. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2-3 dni, ze względu na zawartość pora niestety nie postoi zbyt długo. Smacznego:)