Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta do chleba, może zastąpić również masło. Stanowi bazę dla past z innymi dodatkami, np szynką, pieczarkami czy papryką.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1296
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1296
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ręcznie lub blenderem posiekać drobno pora.
Wrzucić do blendera jajka i serki topione wraz z porem, zmiksować razem do całkowitego wymieszania składników. Można dodać - wg smaku - kawałek szynki, pieczarki lub inne ulubione składniki.
Na koniec dodać drobno posiekany szczypiorek i wymieszać. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2-3 dni, ze względu na zawartość pora niestety nie postoi zbyt długo. Smacznego:)