Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta do chleba, może zastąpić również masło. Stanowi bazę dla past z innymi dodatkami, np szynką, pieczarkami czy papryką.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232188
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232188
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ręcznie lub blenderem posiekać drobno pora.
Wrzucić do blendera jajka i serki topione wraz z porem, zmiksować razem do całkowitego wymieszania składników. Można dodać - wg smaku - kawałek szynki, pieczarki lub inne ulubione składniki.
Na koniec dodać drobno posiekany szczypiorek i wymieszać. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2-3 dni, ze względu na zawartość pora niestety nie postoi zbyt długo. Smacznego:)