Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE DO OSTATNIEGO KęSA ...
Składniki
Boczek, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Kiełbasę pokroić w cienkie półplasterki. Pomidora sparzyć zdjąć skórkę pokroić w kostkę. W głębokim rondlu rozpuścić łyżkę tłuszczu, dodać boczek. Zrumienić na jasnozłoty kolor. Dodać paprykę, gdy puści soki zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem często mieszając. Gdy papryka zmięknie – dodać kiełbasę wraz z cebulą. Pod koniec duszenia dodać pomidor. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, oraz ostrą papryką. Jeśli ktoś lubi można zagęścić jajkiem. Podawać z pieczywem pszennym. SMACZNEGO !!
Przepisy Zupy
Zupy
ROSÓŁ Z CZOSNKIEM NIEDŻWIEDZIM I ROZMARYNEM
Zupy
Zupa meksykańska
Zupy
Zupa krem wiosenne ostatki
Zupy
Angielska zupa pomidorowa z Chrzanem
ROSÓŁ Z CZOSNKIEM NIEDŻWIEDZIM I ROZMARYNEM
Mam dziś dla was przepis na rosołek ugotowany na gęsich udach oczywiście gęś...
Odsłon: 47
Zupa meksykańska
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 4858