Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy zurek jest gdy zakisi sie go samemu, polecam sprobowac!
Szybki i smaczny obiad
Odsłon: 52
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 324
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 155
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1390
Szybki i smaczny obiad
Odsłon: 52
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 324
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 155
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1390
Składniki
Zagotowujemy wode, do sloika wsypujemy make, wkladamy czosnek i skorki z chleba. Zalewamy goraca woda, mieszamy i odstawiamy na kilka dni w cieplym miejscu do za kiszenia.Dlugosc kiszenia zalezy od tego jak bardzo kwasny zurek lubimy, po dwoch dniach zakwas nadaje sie rewelacyjnie na barszcz bialy.Smacznego!