Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy zurek jest gdy zakisi sie go samemu, polecam sprobowac!
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 335
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8839
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 335
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8839
Składniki
Zagotowujemy wode, do sloika wsypujemy make, wkladamy czosnek i skorki z chleba. Zalewamy goraca woda, mieszamy i odstawiamy na kilka dni w cieplym miejscu do za kiszenia.Dlugosc kiszenia zalezy od tego jak bardzo kwasny zurek lubimy, po dwoch dniach zakwas nadaje sie rewelacyjnie na barszcz bialy.Smacznego!