Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy zurek jest gdy zakisi sie go samemu, polecam sprobowac!
Ciasto jest wegańskie i bezglutenowe. Wykonane z maki kokosowej i mleczka kok...
Odsłon: 1008
Znudziły Ci się klasyczne sosy do makaronu, wypróbuj ten przepis. Jest bardzo...
Odsłon: 1750
Ciasto jest wegańskie i bezglutenowe. Wykonane z maki kokosowej i mleczka kok...
Odsłon: 1008
Znudziły Ci się klasyczne sosy do makaronu, wypróbuj ten przepis. Jest bardzo...
Odsłon: 1750
Składniki
Zagotowujemy wode, do sloika wsypujemy make, wkladamy czosnek i skorki z chleba. Zalewamy goraca woda, mieszamy i odstawiamy na kilka dni w cieplym miejscu do za kiszenia.Dlugosc kiszenia zalezy od tego jak bardzo kwasny zurek lubimy, po dwoch dniach zakwas nadaje sie rewelacyjnie na barszcz bialy.Smacznego!