Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy zurek jest gdy zakisi sie go samemu, polecam sprobowac!
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 57
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 331
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2551
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 57
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 331
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2551
Składniki
Zagotowujemy wode, do sloika wsypujemy make, wkladamy czosnek i skorki z chleba. Zalewamy goraca woda, mieszamy i odstawiamy na kilka dni w cieplym miejscu do za kiszenia.Dlugosc kiszenia zalezy od tego jak bardzo kwasny zurek lubimy, po dwoch dniach zakwas nadaje sie rewelacyjnie na barszcz bialy.Smacznego!