Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka smaczna i ciekawa zupa.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30950
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4789
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30950
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3652
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4789
Składniki
Do gotującego sie bulionu dodaj 1 posiekaną drobno cebule i pokrojony drobno czosnek. Gdy wszystko bedzie sie gotowac reszte cebuli pokroic w cienkie półplastry i podsmarzyc razem pokroionym w kostke boczkiem na złoty kolor. Dodać do bulionu. Pokruszone kromki chleba bez skury dosypac do zupy gotowac na wolnym ogniu 2-5 minut. Zagęścic smietaną doprawic do smaku.