Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka smaczna i ciekawa zupa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2695
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2695
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Do gotującego sie bulionu dodaj 1 posiekaną drobno cebule i pokrojony drobno czosnek. Gdy wszystko bedzie sie gotowac reszte cebuli pokroic w cienkie półplastry i podsmarzyc razem pokroionym w kostke boczkiem na złoty kolor. Dodać do bulionu. Pokruszone kromki chleba bez skury dosypac do zupy gotowac na wolnym ogniu 2-5 minut. Zagęścic smietaną doprawic do smaku.