Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4544
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4544
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Biszkopt: Bialka ubic na sztywną pianę.Caly czas ubijając dodawac stopniowo cukier,po jednym żółtku.Na koniec wsypac mąke wymieszaną z proszkiem i kakao.Ciasto wlac do wylozonej papierem blaszki o wymiarach 24 na 40cm.Piec ok.30 minut w temp.170 stopni.
Masa: Żelatyne rozpuscic w wodzie.Śmietane ubic z cukrem.Śmietane połączyc z ajerkoniakiem i żelatyną.Ostudzone ciasto przekroic wzdłuż i przełożyc masą mozna udekorowac wiurkami czekolady.