Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231712
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4939
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36258
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1405
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231712
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4939
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36258
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1405
        
        Składniki
Biszkopt: Bialka ubic na sztywną pianę.Caly czas ubijając dodawac stopniowo cukier,po jednym żółtku.Na koniec wsypac mąke wymieszaną z proszkiem i kakao.Ciasto wlac do wylozonej papierem blaszki o wymiarach 24 na 40cm.Piec ok.30 minut w temp.170 stopni.
Masa: Żelatyne rozpuscic w wodzie.Śmietane ubic z cukrem.Śmietane połączyc z ajerkoniakiem i żelatyną.Ostudzone ciasto przekroic wzdłuż i przełożyc masą mozna udekorowac wiurkami czekolady.