Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kaszka manna z bananem - po 7. miesiącu"
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 195
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 520
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 195
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 520
Składniki
Mleko modyfikowane przygotuj zgodnie z przepisem znajdującym się na opakowaniu.
Kaszę mannę zalej około 30-50 ml niegazowanej wody przeznaczonej dla niemowląt, doprowadź do wrzenia i gotuj do miękkości.
Ugotowaną kaszkę lekko przestudź.
Powoli dodawaj mannę do mleka modyfikowanego.
Banan dokładnie umyj i obierz ze skórki. Weź połowę, rozgnieć widelcem na miazgę, dodaj do kaszki i dokładnie wymieszaj.Źródło: Mam dziecko