Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, dobre dloa dzieci i smaczne =]
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1307
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5835
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1307
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5835
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Składniki
Najlepiej robić na patelni, ale jak ktoś woli to może być również w garnku. Włożyć margarynę, wlać mleko, wsypać cukry i wrzucić śmietanę. I mieszać długo, aż do momentu, kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Mogą się przypalić, ale to normalne. Gotową masę wlać na talerzyki skropione wodą (żeby masa się nie przykleiła). Trwa smażenie ok 2 godzin.