Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, dobre dloa dzieci i smaczne =]
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11070
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6346
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5085
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11070
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6346
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5085
Składniki
Najlepiej robić na patelni, ale jak ktoś woli to może być również w garnku. Włożyć margarynę, wlać mleko, wsypać cukry i wrzucić śmietanę. I mieszać długo, aż do momentu, kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Mogą się przypalić, ale to normalne. Gotową masę wlać na talerzyki skropione wodą (żeby masa się nie przykleiła). Trwa smażenie ok 2 godzin.