Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie, dobre dloa dzieci i smaczne =]
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Najlepiej robić na patelni, ale jak ktoś woli to może być również w garnku. Włożyć margarynę, wlać mleko, wsypać cukry i wrzucić śmietanę. I mieszać długo, aż do momentu, kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Mogą się przypalić, ale to normalne. Gotową masę wlać na talerzyki skropione wodą (żeby masa się nie przykleiła). Trwa smażenie ok 2 godzin.