Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki szybkie w przygotowaniu, długo trzymają świezość.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3441
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3748
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 313
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 553
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3441
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3748
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 313
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 553
Składniki
WYKONANIE: Smalec posiekać z mąką, dodać śmietanę, posolić. Zarobić. Jezeli jest zbyt suche, można dodać śmietany. Ciasto rozwałkować. Wykrawać małe trójkaty, nakładać marmoladę, formować rogaliki. Upiec. Po ostudzeniu posypać cukrem pudrem.