Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Róże z boczku z jajkami i szczypiorkiem"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32787
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32787
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu
Foremki do babeczek lekko posmaruj olejem. Plastry boczku zwiń, ułóż w foremkach.
Do środka wbij po jajku, oprósz solą i pieprzem. Szczypiorek umyj, osusz, posiekaj. Posyp babeczki. Piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,50 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie