Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka pieczarkowo-fasolkowa"
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 454
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 454
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Końce fasolki odetnij, pokrój na 3-4 cm kawałki. Ugotuj na półtwardo w osolonej wodzie. Osącz, ostudź.
Jajka pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj, pieczarki pokrój na plasterki. wymieszaj z fasolką i majonezem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Czas przygotowania: 20 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie