Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3756
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 137
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3756
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Składniki
Upiec biszkopt,ostudzic.Na biszkopt ulozyc pokrojone brzoskwinie.Zelatyne namoczyc z 4-5łyzkach mleka.Smietane ubic.Do miski wlozyc ser sok z pomarangzy,cukier wymieszac.Polaczyc z ubita smietana Zelatyne rozpuscic w goracej wodzie,dodac do masy serowej,delikatnie wymieszac.Wylac na biszkopt z brzoskwiniami.Zalac tężejącą galaretką.Odstawic do lodówki