Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwo ! szybko! jest przepyszny, znika w mgnieniu oka. Pasuje zarówno do owoców, masy jak i oczywiście można jeść samego bez żadnych dodatków ewentualnie posypany cukrem pudrem. Mało słodki!!! Wspaniały na popołudnie przy kawie. Nie zdąrzyłam zrobić zdjęcia bo od razu zniknął:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456981
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1268
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2137
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456981
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1268
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2137
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 524
Składniki
Oddzielic białka od żółtek
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę.
Do ubitych białek dodajemy kolejno cukier waniliowy, zółtka, mąkę, mąkę ziemniaczaną, olej i na końcu proszek do pieczenia
WAŻNA JEST KOLEJNOŚĆ! Jeśli ubijamy mikserem to od mąki lekko miksować!
Piec 30-35 minut w temperaturze 185 stopni.
Jest to przepis na dużą blachę.
Gdy chce ktoś uzyskać biszkopt kakaowy wystarczy pod koniec ubijania dodac parę łyżek kakao.