Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
1 SZKL MLEKA WYMIESZAĆ Z ŻÓŁTKAMI I MĄKĄ KRUPCZATKĄ
3 SZKL.MLEKA ZAGOTOWAĆ Z 1 SZKL. CUKRU I CUKREM WANILIOWYM ORAZ MARGARYNĄ , AŻ DO JEJ ROZPUSZCZENIA. ODSTAWIĆ Z OGNIA.
WLAĆ POMALUTKU MASE Z KRUPCZATKI, CIĄGLE MIESZAJĄC BY NIE POWSTAŁY GRUDKI.
HERBATNIKI ROZŁOŻYĆ NA BLASZCE NA TO WYŁOŻYĆ PRZESTUDZONĄ LEKKO MASĘ I NA TO ZNÓW HERBATNIKI. KONIEC