Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
1 SZKL MLEKA WYMIESZAĆ Z ŻÓŁTKAMI I MĄKĄ KRUPCZATKĄ
3 SZKL.MLEKA ZAGOTOWAĆ Z 1 SZKL. CUKRU I CUKREM WANILIOWYM ORAZ MARGARYNĄ , AŻ DO JEJ ROZPUSZCZENIA. ODSTAWIĆ Z OGNIA.
WLAĆ POMALUTKU MASE Z KRUPCZATKI, CIĄGLE MIESZAJĄC BY NIE POWSTAŁY GRUDKI.
HERBATNIKI ROZŁOŻYĆ NA BLASZCE NA TO WYŁOŻYĆ PRZESTUDZONĄ LEKKO MASĘ I NA TO ZNÓW HERBATNIKI. KONIEC