Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa z cielęciną po 9. miesiącu"
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2173
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2173
Składniki
Jarzyny umyj, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Mięso cielęce dokładnie umyj pod bieżącą wodą, a następnie pokrój na mniejsze kawałki.
Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj. 4. Warzywa i cielęcinę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Pod koniec dodaj szczyptę natki.
Zupkę zmiksuj, dodaj masło lub olej, a następnie znów zagotuj danie.Źródło: Mam dziecko