Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa jarzynowa z cielęciną po 9. miesiącu"
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2181
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
Jarzyny umyj, obierz, opłucz i pokrój w drobną kostkę.
Mięso cielęce dokładnie umyj pod bieżącą wodą, a następnie pokrój na mniejsze kawałki.
Natkę pietruszki umyj, osusz i drobno posiekaj. 4. Warzywa i cielęcinę włóż do ok. 300 ml wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Pod koniec dodaj szczyptę natki.
Zupkę zmiksuj, dodaj masło lub olej, a następnie znów zagotuj danie.Źródło: Mam dziecko