Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe, świetne na każdą okazję i nie oczekiwanych gości
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7177
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7177
Składniki
przekroić bułki i wydrążyć z miąższu, zmielić pieczarki , posiekać cebulę, utrzeć żółty ser na tarce o grubych oczkach
podsmażyć cebule z pieczarkami doprawić solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi
nałożyć farsz do połówek bułeczek, posypać utartym serem żółtym wstawić do piekarnika aż ser się zarumieni Podawać ciepłe z czerwonym winem, piwem lub sokiem