Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414856
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2410
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3865
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414856
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2410
Składniki
Pierś zmielić wyrobić mięso jak na mielone - dodać bułkę namoczoną, jajka. przyprawy, cebulkę (można ją zeszkilć na odrobinie oleju) i przyprawy
Zagotować wodę z kostką rosołową, włożyć do niej drobno pokrojone i oczyszczone pieczarki gfotować 25 min
Z mięsa wyrabiać małe kulki i wrzucać na gotujący się barszcyk pieczarkowy, gotować jeszcze 10 min.
Serki rozpuścić w niewielkiej ilości barszczyku i wlać do pozostałej części barszczyku, przyprawić do smaku.