Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 928
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Pierś zmielić wyrobić mięso jak na mielone - dodać bułkę namoczoną, jajka. przyprawy, cebulkę (można ją zeszkilć na odrobinie oleju) i przyprawy
Zagotować wodę z kostką rosołową, włożyć do niej drobno pokrojone i oczyszczone pieczarki gfotować 25 min
Z mięsa wyrabiać małe kulki i wrzucać na gotujący się barszcyk pieczarkowy, gotować jeszcze 10 min.
Serki rozpuścić w niewielkiej ilości barszczyku i wlać do pozostałej części barszczyku, przyprawić do smaku.