Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 985
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3956
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19044
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 985
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3956
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19044
Składniki
Buraki obierz i pokrój w kostkę, liście grubo posiekaj. Gotuj 20 min. w wywarze, potem zmiksuj i ponownie podgrzej. Dopraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Ostudź i odstaw na 30 min do lodówki. Nastepnie dodaj śmietanę i pokrojoną w plastry rzodkiewkę, wymieszaj. Udekoruj szczypiorem i czosnkiem. Smacznego