Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35981
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1304
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35981
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1304
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1791
        
        Składniki
Buraki obierz i pokrój w kostkę, liście grubo posiekaj. Gotuj 20 min. w wywarze, potem zmiksuj i ponownie podgrzej. Dopraw sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Ostudź i odstaw na 30 min do lodówki. Nastepnie dodaj śmietanę i pokrojoną w plastry rzodkiewkę, wymieszaj. Udekoruj szczypiorem i czosnkiem. Smacznego