Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Zaczynamy od ugotowania bulionu z okolo 1,5 litra wody.Wrzucamy kostke rosolowa.W tym samym czasie smazymy pokrojona wczesniej w drobna kostke cebule na rumiano, dodajemy mieso mielone i smazymy jeszcze okolo 15minut.Mieso z cebula doprawiamy przyprawa do kebaba, sola, pieprzem, vegeta, papryka mielona.
Papryke i ziemniaki kroimy w drobna kostke dodajemy do gotowego bulionu i gotujemy do miekkosci na malym ogniu.Nastepnie dodajemy usmazone mieso z cebula, kukurydze, fasole. Wylaczamy ogien dodajemy przecier pomidorowy wymieszany 3 lyzkami smietany. Calosc wlaczamy jeszcze na chwilke nie zagotowujemy!!
Zupe na talerzu posypujemy startym serem mozarella . SMACZNEGO;)