Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis powstał z braku fasoli "Jaś", miałam tylko czerwoną fasolę. Ale wyszło ciekawie i trochę inaczej.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23070
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1110
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104895
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23070
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1110
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104895
Składniki
Fasolę namoczyć i ugotować. Kiełbaskę i boczek pokroić, cebulkę i pora w kostkę - usmażyć, zdjąć z palnika dodać paprykę, przyprawę meksykańską, wymieszać, żeby się przegryzło.
Jak fasola będzie miękka dodać kiełbaskę, przecier, ketchup i gotować jeszcze chwilę, dodać rozmieszany w wodzie sos, posypać majerankiem, doprawić. Danie ma piękny bordowy kolor z fasoli i przecieru. Smakuje oryginalnie.