Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis powstał z braku fasoli "Jaś", miałam tylko czerwoną fasolę. Ale wyszło ciekawie i trochę inaczej.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 919
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Fasolę namoczyć i ugotować. Kiełbaskę i boczek pokroić, cebulkę i pora w kostkę - usmażyć, zdjąć z palnika dodać paprykę, przyprawę meksykańską, wymieszać, żeby się przegryzło.
Jak fasola będzie miękka dodać kiełbaskę, przecier, ketchup i gotować jeszcze chwilę, dodać rozmieszany w wodzie sos, posypać majerankiem, doprawić. Danie ma piękny bordowy kolor z fasoli i przecieru. Smakuje oryginalnie.