Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1183
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 219
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4294
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1183
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 219
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4294
Składniki
marchewkę, seler, ziemniaki pokroić w kostkę, cebule drobno pokrojoną przesmażyć na maśle lub oleju, wszystkie składniki gotować
na wywarze mięsnym lub na buliobnie z Knorra.Gdy
Gdy warzywa będą miękie dodać serek topiony np. Gouda i ciągle mieszając gotować, aż serek się rozpuści.Przyprawić do smaku
Vegetą i pieprzem.Smakuje wybornie.Polecam.