Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
marchewkę, seler, ziemniaki pokroić w kostkę, cebule drobno pokrojoną przesmażyć na maśle lub oleju, wszystkie składniki gotować
na wywarze mięsnym lub na buliobnie z Knorra.Gdy
Gdy warzywa będą miękie dodać serek topiony np. Gouda i ciągle mieszając gotować, aż serek się rozpuści.Przyprawić do smaku
Vegetą i pieprzem.Smakuje wybornie.Polecam.