Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ulubiony krem moich dzieci w dodatku łatwo w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
boczek w garnku usmażyć, dodać pokrojoną cebulę i smażyć aż do ciemnego osadu na dnie garnka. obrane, pokrojone ziemniaki dodać do cebuli i boczku. zakac około 1,5l wody i gotować do miękkości ziemniaków. przyprawić do ulubionego smaku. na sam koniec zblendowac na krem i opcjonalnie dodać koper i 100g masła. smacznego