Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 24
Dodano: 26.08.2010
Odsłon: 2392
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Cebule pokroic w piorka, wrzucic na rozgrzany olej, smazyc az sie zeszkli. W tym czasie pokroic paparyke w paski, dorzucic do podsmazonej cebuli.
Kielbase pokroic w plasterki, podsmazyc na osobnej patelni.
Kiedy papryka zacznie robic sie mieka, dodac do warzyw pokrojone w cwiartki pomidory. Zmniejszyc ogien i dusic pod przykryciem.
Kiedy wiekszosc soku z pomidorow odparuje, dodac do potrawy podsmazona kielbase, koncentrat pomidorowy i przyprawy. Wymieszac, pozostawic na malym ogniu przez kolejnych 20-30 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

annnusia87 09 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
proste i na pewno pyszne :)0 Kto głosował? | Odpowiedz