Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 1192
Dodano: 30.03.2008
Odsłon: 1418
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kiełbasę pokroić na talarki a następnie na półksiężyce. Paprykę pokroić w paski,papryczkę chili w zależności od upodobań z pestkami lub bez pokroić bardzo drobno. Czosnek zmiażdżyć. Wszystkie składniki wrzucić do garnczka z wodą. Gotować około pół godziny. Podawać z chlebem lub bułką. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

novajulia 13 kwietnia 2008Zgłoś do usunięcia
Na pewno nie wiejską!!!! ale toruńska może być tylko podsuszona. Ta wiśniecka jest wędzona i ma specyficzny zapach, ale jak znajdziesz w sklepie np węgierską - taką na ostro to tez jest super.0 Kto głosował? | Odpowiedz