Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wykwintna.
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 403
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 337
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 624
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3775
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 403
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 337
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 624
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3775
Składniki
Mielone mięso przyprawić jak na kotlety, formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego albo ciut mniejsze i wrzucać na wrzątek. Podgotować chwilę, jeśli zajdzie potrzeba zebrać szumowiny, dorzucić kostkę rosołową, liść laurowy, pokrojone pieczarki, mieszankę warzywną.
. Posolić, popieprzyć, przykryć i gotować na małym ogniu aż warzywa będą miękkie.
Serki topione, szklankę przestudzonej zupy i śmietanę wymieszaną z mąką dokładnie zmiksować w malakserze a następnie wlać do garnka z zupą, wsypać koperek.
Doprawić do smaku, można wlać odrobinę sosu sojowego albo sypnąć wlać przyprawę do zup.
Podawać z grzankami albo z groszkiem ptysiowym.
Przepisy Zupy
Zupy
Kartoflanka
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Kartoflanka
Moja dzisiejsza kartoflanka jest smaczna, prosta w przygotowaniu i trochę inn...
Odsłon: 652
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 171