Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita na jesienną słotę.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1030
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4208
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1030
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2189
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4208
Składniki
Gotujemy kostkę, obieramy wszystkie jarzyny, ziemniaki kroimy w kostkę. Pozostałe jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko wrzucamy do wywaru. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Ze śmietany i mąki robimy zaklepkę i wlewamy do naszej zupy. Pod koniec gotowania dodajemy posiekany drobno czosnek, posypujemy zieloną pietruszką. Smacznego!