Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita na jesienną słotę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7602
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2684
Składniki
Gotujemy kostkę, obieramy wszystkie jarzyny, ziemniaki kroimy w kostkę. Pozostałe jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko wrzucamy do wywaru. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Ze śmietany i mąki robimy zaklepkę i wlewamy do naszej zupy. Pod koniec gotowania dodajemy posiekany drobno czosnek, posypujemy zieloną pietruszką. Smacznego!