Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita na jesienną słotę.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Gotujemy kostkę, obieramy wszystkie jarzyny, ziemniaki kroimy w kostkę. Pozostałe jarzyny ścieramy na tarce o grubych oczkach. Wszystko wrzucamy do wywaru. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Ze śmietany i mąki robimy zaklepkę i wlewamy do naszej zupy. Pod koniec gotowania dodajemy posiekany drobno czosnek, posypujemy zieloną pietruszką. Smacznego!