Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niskokaloryczna, niedroga zupka
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4730
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4730
Składniki
cebule obieramy, kroimy w talarki, wrzucamy do garnka dodajemy masło i dusimy pod przykryciem 5 min, kolejno dolewamy wody tak aby zakryło cebulę (ok 2 cm więcej), dodajemy liść laurowy, musztardę, pieprz kotkę rosołową lub vegettę (jeżeli ktos nie uznaję tych przypraw ze względu na skład, można dodać swoją mieszankę ziół) i gotować około 30 min az cebula zmięknie