Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna,syta,danie jednogarnkowe,polecam.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1396
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1339
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1396
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1339
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Składniki
Mielone usmaż na niewielkiej ilości oleju,tak aby powstały kuleczki,przełuż do garnka,następnie podsmaż cebulę i resztę warzyw bez papryki i pomidorów i bez czosnku.Warzywa pokrój w paski.Następnie warzywa dodaj do mięsa,zalej to bulionem lub wodą,dodaj liść,ziele,pokrojoną paprykę,gdy warzywa zaczną mięknąć dodaj pomidory,koncentrat,przyprawy do smaku i czosnek.Można dodać również pokrojone ziemniaki jeżeli Ktoś nie może się bez nich obyć lub wrzucić do zupy na talerzu gotowe frytki.Życzę smacznego.