Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 56
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 90
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 112
Składniki
Dynię oczyścić, obrać, pokroić w kostkę. Cebulę i czosnek posiekać. W garnku na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać dynię i po chwili smażenia zalać wywarem. Gotować do całkowitej miękkości dyni. Zmiksować.
Po zmiksowaniu zupę jeszcze raz zagotować i doprawić solą i pieprzem. Pestki uprażyć na suchej patelni. Zupę rozlać na talerze. Dekorować kleksem śmietany i uprażonymi pestkami.Źródło: Twoje Imperium