Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste,smaczne,nietuzinkowe
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 108
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1218
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 108
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1218
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 206
Składniki
Brokuł ugotowac z dodatkiem soli i soku z cwiartki limonki,zmiksowac,dodac kostkę rosołową albo dla ambitniejszych ugotowac rosół i do niego wlac zmiksowany brokuł,sól pieprz do smaku.Pierożki-usmażyc mięso dodając sól pieprz majranek kminek mielony,po usmażeniu zmiksowac żeby nie było grudek.Z mąki i gorącej wody zrobic ciasto na pierogi,pokroic na duże kwadraty ok 10 cm,nadziac farszem zlepic i smażyc na głębokim tłuszczu.smacznego