Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia jest w polsce niedocenianym warzywem. A szkoda! Zupa-krem z cukinii jest dobrym pomysłem na smaczny i lekki obiad lub kolację.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1474
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1664
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1474
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1664
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
Obrane i wydrylowane cukinie pokroic w kostke. Rozgrzac oliwe i zeszklic pokrojona cebule. Wrzucić cukinie. Dodac wycisniety czosnek. Dusic az do miekkosci warzyw. Dodac listki bazylii. Dusic jeszcze przez ok 10 min. Zmiksowac blenderem. Podawac z chrupiaca bagietka lub z grzankami.