Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5816
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5816
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Porcje oczyszczamy z nadmiernej ilości tłuszczu oraz myjemy dokładnie zalewamy zimna woda i gotujemy do uzyskania bulionu. Staramy się odcedzić resztki szumu które powstaną, Ogórki i cebule kroimy w kostkę rozgrzewamy patelnie smarując ją masłem podsmażamy delikatnie na małym ogniu. Dodajemy do bulionu gotujemy około 20 min później dodajemy marchewkę pietruszkę oraz przyprawy. Gotujemy az do uzyskania miękkich warzyw , na końcu dodajemy ryż czekamy aż się ugotuje i gotowe .