Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Porcje oczyszczamy z nadmiernej ilości tłuszczu oraz myjemy dokładnie zalewamy zimna woda i gotujemy do uzyskania bulionu. Staramy się odcedzić resztki szumu które powstaną, Ogórki i cebule kroimy w kostkę rozgrzewamy patelnie smarując ją masłem podsmażamy delikatnie na małym ogniu. Dodajemy do bulionu gotujemy około 20 min później dodajemy marchewkę pietruszkę oraz przyprawy. Gotujemy az do uzyskania miękkich warzyw , na końcu dodajemy ryż czekamy aż się ugotuje i gotowe .