Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna, sycąca,zdrowa, odpędza przeziębienie i grypę
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Składniki
Podsmażam cebulkę na masełku, aby była rumiana, dodaję posiekany na drobno czosnek, smażę i przesypuję do wcześniej przygotowanego rosołu - najlepiej warzywnego.
Na pozostałym tłuszczu na patelni z aromatem czosnkowym wlewam puszkę pomidorów i czekam, aż się zagotują zabierając cały aromat smażonego czosnku, po zagotowaniu dolewam do rosołu.
Doprawiam papryczką czerwoną, pieprzem kolorowym, solą, Vegetą czy Kucharkiem, liściem laurowym i tym co każdy lubi.
Ja podaję ze smażonymi w kosteczkę grzankami.