Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna , pikantna i wegetarianska zupka:) Bardzo prosta i tania.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Składniki
Zagotowac bulion(najlepiej warzywny),w tym czasie pokroic w poltalarki por.Na rozgrzanym oleju smazymy por az stanie sie miekki .Wrzucamy go do bulionu mieszajac i gotujac przez 40 min.Na koniec wrzucamy koperek i zolty ser.