Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113009
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 374
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 709
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 543
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113009
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 374
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 709
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 543
Składniki
MIĘSO MIELONE PRZYPRAWIĆ PRZYPRAWAMI WEDLE WŁASNEGO SMAKU. 3 LITRY WODY ZAGOTOWAĆ . Z MIĘSA FORMOWAĆ MAŁE PULPECIKI I WRZUCAĆ NA GOTUJĄCĄ SIĘ WODĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI PULPETÓW. ODLAĆ W WYSOKIE NACZYNIE 100 ML. WYWARU Z GOTOWANIA PULPETÓW I ROZPUŚCIĆ W NIM SERKI.(JA MIKSUJĘ ROBOTEM)
WLAĆ DO RESZTY WYWARU I ZAGOTOWAĆ. DOPRAWIĆ PIEPRZEM , MAGI. ZAPRAWIĆ MĄKĄ I PONOWNIE ZAGOTOWAĆ. PODAWAĆ Z PIECZYWEM. SMACZNEGO.