Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
MIĘSO MIELONE PRZYPRAWIĆ PRZYPRAWAMI WEDLE WŁASNEGO SMAKU. 3 LITRY WODY ZAGOTOWAĆ . Z MIĘSA FORMOWAĆ MAŁE PULPECIKI I WRZUCAĆ NA GOTUJĄCĄ SIĘ WODĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI PULPETÓW. ODLAĆ W WYSOKIE NACZYNIE 100 ML. WYWARU Z GOTOWANIA PULPETÓW I ROZPUŚCIĆ W NIM SERKI.(JA MIKSUJĘ ROBOTEM)
WLAĆ DO RESZTY WYWARU I ZAGOTOWAĆ. DOPRAWIĆ PIEPRZEM , MAGI. ZAPRAWIĆ MĄKĄ I PONOWNIE ZAGOTOWAĆ. PODAWAĆ Z PIECZYWEM. SMACZNEGO.