Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 688
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 688
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
MIĘSO MIELONE PRZYPRAWIĆ PRZYPRAWAMI WEDLE WŁASNEGO SMAKU. 3 LITRY WODY ZAGOTOWAĆ . Z MIĘSA FORMOWAĆ MAŁE PULPECIKI I WRZUCAĆ NA GOTUJĄCĄ SIĘ WODĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI PULPETÓW. ODLAĆ W WYSOKIE NACZYNIE 100 ML. WYWARU Z GOTOWANIA PULPETÓW I ROZPUŚCIĆ W NIM SERKI.(JA MIKSUJĘ ROBOTEM)
WLAĆ DO RESZTY WYWARU I ZAGOTOWAĆ. DOPRAWIĆ PIEPRZEM , MAGI. ZAPRAWIĆ MĄKĄ I PONOWNIE ZAGOTOWAĆ. PODAWAĆ Z PIECZYWEM. SMACZNEGO.