Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi smakuje :) i... jest bardzo łatwa :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
Zagotować bulion z wodą ,zmniejszyć ogień,dodać kurczaka i gotować około 8 minut.Następnie wyjąć mięso,ostudzić i podzielić na włókna. Do bulionu dodać posiekaną dymkę,roztarty ząbek czosnku, osączoną kukurydzę i sos sojowy.Gotować przez 5 minut,zdjąć z ognia.Połowę przestudzonej zupy zmiksować,wymieszać z resztą zupy ,dodać mięso i jeszcze raz podgrzać.
Ja jeszcze dodaje 4 ziemniaki, mam gęściejszą wtedy zupke :)