Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi smakuje :) i... jest bardzo łatwa :)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1202
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1262
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1202
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1262
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13406
Składniki
Zagotować bulion z wodą ,zmniejszyć ogień,dodać kurczaka i gotować około 8 minut.Następnie wyjąć mięso,ostudzić i podzielić na włókna. Do bulionu dodać posiekaną dymkę,roztarty ząbek czosnku, osączoną kukurydzę i sos sojowy.Gotować przez 5 minut,zdjąć z ognia.Połowę przestudzonej zupy zmiksować,wymieszać z resztą zupy ,dodać mięso i jeszcze raz podgrzać.
Ja jeszcze dodaje 4 ziemniaki, mam gęściejszą wtedy zupke :)