Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troche inna kartoflanka, sycaca i rozgrzewajaca
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23162
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23162
Składniki
Ziemniaki kroimi w kostke i zalewamy bulionem, stawiamy do gotowania. Tarkujemy na warzywa, cebule i parowke kroimy w drobna kostke. Wszystko razemm podsmazamy na masle i dodajemy do gotujacych sie ziemniakow. Smietane zachartowac z odrobina goracej zupy i wlac do garnka. Doprawic sola i pieprzem. Oproszyc koperkiem.