Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34150
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
boczek i szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć (zalecam w garnku, w którym potem będziemy gotować żurek). zalać wodą (około 1l) dodać ziemniaki pokrojone w drobną kostkę, poczekać aż się całkiem rozgotują. dodać pieczarki, czosnek chrzan gotować jeszcze około pół godziny na wolnym ogniu. dodać zahartowaną śmietanę