Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1166
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1466
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1166
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1466
Składniki
boczek i szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć (zalecam w garnku, w którym potem będziemy gotować żurek). zalać wodą (około 1l) dodać ziemniaki pokrojone w drobną kostkę, poczekać aż się całkiem rozgotują. dodać pieczarki, czosnek chrzan gotować jeszcze około pół godziny na wolnym ogniu. dodać zahartowaną śmietanę