Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1443
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 388
Składniki
Masło, cukier, mleko, kakao roztopić w rondlu mieszając. Po przestudzeniu dodać żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia.
Chłodne białka ubijać i połączyć z całością.
Wlać do formy (mała, okrągła).
Piec ok. 45 minut w temperaturze 180-190 stopni.