Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Masło, cukier, mleko, kakao roztopić w rondlu mieszając. Po przestudzeniu dodać żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia.
Chłodne białka ubijać i połączyć z całością.
Wlać do formy (mała, okrągła).
Piec ok. 45 minut w temperaturze 180-190 stopni.