Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2035
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5438
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2035
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5438
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5481
Składniki
Do ugotowanych budyni (gorących) dodać suchą galaretkę i wymieszać. Po ostygnięciu utrzeć z margaryną.
Krówki rozpuścić z 2-oma łyżkami mleka i margaryn
Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, powoli dodawać żelatynę a na końcu sok z cytryny.
Układamy:Warstwa herbatników, Masa budyniowa, Warstwa herbatników, Roztopione krówki, Warstwa herbatników, Bita śmietana, Posypać startą czekoladą