Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4947
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13374
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7513
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4947
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13374
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7513
Składniki
Do ugotowanych budyni (gorących) dodać suchą galaretkę i wymieszać. Po ostygnięciu utrzeć z margaryną.
Krówki rozpuścić z 2-oma łyżkami mleka i margaryn
Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, powoli dodawać żelatynę a na końcu sok z cytryny.
Układamy:Warstwa herbatników, Masa budyniowa, Warstwa herbatników, Roztopione krówki, Warstwa herbatników, Bita śmietana, Posypać startą czekoladą