Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotna i puszysta babka wielkanocna
Mikser lub rózga kuchenna, forma na babkę
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21572
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 434
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21572
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 145
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 322
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 434
Składniki
Jajka ubij w całości z cukrem, dodawaj wszystkie składniki w podanej kolejności. Wylej do formy wysmarowanej masłem i posypanej mąka. Piecz ok 45 minut w 170° Smacznego