Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, tradycyjne, smak dzieciństwa, proste, szybkie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Pierwsze cztery składniki zagotować i gotować jeszcze 5 min. odstawić do lekkiego przestygnięcia
Dodać 3 szklanki mleka w proszku i mieszać aż do uzyskania gładniej masy
Wsyp pokruszone ciastka i wymieszaj
Tak przygotowana mase wylej do formy posmarowanej leciuteńko masłem i wstaw do lodówki
WAŻNE!!!!! MARGARYNA MUSI BYĆ PALMA A MLEKO TAKIE TRADYCYJNE JAK KIEDYŚ BYŁO W NIEBIESKIEJ TOREBCE, NIE WIEM JAKIEJ TO FIRMY ALE TAKIE NAJZWYKLEJSZE, Z INNYM MOŻE NIE WYJŚĆ, MOGA ZOSTA GRUDKI I MASA NIE ZGĘSTNIEJE TAK JAK POWINNA!!!!!