Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krótki czas przygotowania, dla tych co lubią maxi słodkosci
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 800
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 369
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 89
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 287
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 800
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 369
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 89
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 287
Składniki
W garnku roztapiamy czekoladę, dodajemy mleko i masło. Kiedy wszystko się rozpuści i połączy dodajemy orzechy. Przed wrzuceniem do garnka należy je rozdrobnić. Mieszamy, ściągamy z ogrnia. Małą kwadratową foremkę wykłądamy folią aluminiową i zalewamy masą. Kiedy ostygnie wystarczy wrzucić do lodówki i poczekać az stężeje. (przepis nie mój ale warto wyprubowac)