Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krótki czas przygotowania, dla tych co lubią maxi słodkosci
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5417
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 929
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1372
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5417
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 929
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1372
Składniki
W garnku roztapiamy czekoladę, dodajemy mleko i masło. Kiedy wszystko się rozpuści i połączy dodajemy orzechy. Przed wrzuceniem do garnka należy je rozdrobnić. Mieszamy, ściągamy z ogrnia. Małą kwadratową foremkę wykłądamy folią aluminiową i zalewamy masą. Kiedy ostygnie wystarczy wrzucić do lodówki i poczekać az stężeje. (przepis nie mój ale warto wyprubowac)