Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla leniuchów, nie lubiących piec szczególnie dla mojej koleżanki Reni
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1161
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13665
Składniki
Ubi c na sztywno białka,dodajac stopniowo cukier po jednym żółtku olej oraz make z proszkiem.gotowe ciasto wylac do tortownicy.Do zmielonego sera dodajemy cukier, budyń,żółtko.Białko ubic dodac.Wymieszac.Kłasc kupkami na ciasto i piec ok.40min w 180st.Po upieczeniu ciasto posypac cukrem pudrem.