Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 200
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 327
Składniki
JAJA UCIERAMY NA PUSZYSTY KREM Z CUKREM
WLEWAMY OLEJ,NASTĘPNIE SYPIEMY POŁOWĘ MĄKI WYMIESZANEJ Z PROSZKIEM.MIKSUJEMY.
SYPIEMY RESZTĘ MĄKI I WLEWAMY WODĘ GAZOWANĄ.
DZIELIMY NA 2 CZĘŚCI;DO JEDNEJ DODAJEMY KAKAO,DO DRUGIEJ 2 ŁYŻKI MĄKI
NALEWAMY CIASTO NA PRZEMIAN NA WYSMAROWANĄ TŁUSZCZEM BLACHĘ.
PIECZEMY OK.40-60 MIN.W TEMP.180 STOPNI