Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne ciasto bez pieczenia- na pewno się uda.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12520
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1413
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13544
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5711
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12520
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1413
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13544
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5711
Składniki
dno tortownicy wyłożyć krakersami. ciasto karpatkowe przygotować według przepisu na opakowaniu. Do gotowego i ciepłego kremu dodać połowę wiórek kokosowych. podzielić krem na pół i wyłożyć na tortownicę. ułożyć znów warstwę krakersów i znów warstwę kremu. Na wierzch wysypać resztę wiórek kokosowych równomierną warstwą. wstawić do lodówki. Można podawać po 2 h schłodzenia.