Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 82
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 82
Składniki
CUKIERKI ROZPUŚCIĆ W RONDELKU (JAKBY ZACZĘŁY SIE PRZYPIEKAĆ MOŻNA DODAĆ TROCHĘ MLEKA).jAK CUKIERKI SIĘ ROZPUSZCZĄ TO DODAĆ RYZ PREPAROWANY(TAK ŻEBY WYSZŁA GESTA MASA).ZDJĄĆ Z OGNIA I FORMOWAĆ KULKI (PROSZĘ UWAŻAĆ ŻEBY SIĘ NIE POPARZYĆ).UFORMOWANE KULKI WSTAWIC DO LDÓWKI NA OK.2 GODZINKI SMACZNEGO