Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TEN PRZEPIS WYMAGA DUZEJ STARANNOSCI ORAZ CIERPLIWOSCI...TAKZE POWODZENIA...!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13521
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5867
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7612
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5006
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13521
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5867
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7612
Składniki
MIOD WRAZ Z RUMEM WYMIESZAC. BISZKOPTOWE BLATY NASACZYC MIESZANKA MIODU Z RUMEM.UGOTOWAC BUDYN.MARGARYNE UTRZEC Z CUKREM,DODAC OSTUDZONY BUDYN.WSZYSTKO ZMIKSOWAC.BISZKOPT PRZELOZYC KREMEM,WSTAWIC DO LODOWKI NA 2h. CZEKOLADE POLAMAC,ROZPUSCIC W KAPIELI WODNEJ,PRZESTUDZIC.ZASTYGAJACA CZEKOLADA POSMAROWAC TORT...! MOZNA TAZE DODAC WISNIE DO KREMU MIESZAJAC KOPYSTKA ORAZ UDEKOROWAC NIMI TORT.