Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TEN PRZEPIS WYMAGA DUZEJ STARANNOSCI ORAZ CIERPLIWOSCI...TAKZE POWODZENIA...!
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 697
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 187
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 697
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 187
Składniki
MIOD WRAZ Z RUMEM WYMIESZAC. BISZKOPTOWE BLATY NASACZYC MIESZANKA MIODU Z RUMEM.UGOTOWAC BUDYN.MARGARYNE UTRZEC Z CUKREM,DODAC OSTUDZONY BUDYN.WSZYSTKO ZMIKSOWAC.BISZKOPT PRZELOZYC KREMEM,WSTAWIC DO LODOWKI NA 2h. CZEKOLADE POLAMAC,ROZPUSCIC W KAPIELI WODNEJ,PRZESTUDZIC.ZASTYGAJACA CZEKOLADA POSMAROWAC TORT...! MOZNA TAZE DODAC WISNIE DO KREMU MIESZAJAC KOPYSTKA ORAZ UDEKOROWAC NIMI TORT.