Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Węgierska zupa rybna"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 427
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 769
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 427
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 769
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Składniki
Rybę sprawić, pokroić na kawałki, włożyć do gorącego bulionu. Ziemniaki i marchew umyć, obrać, pokroić w kostkę, dodać do ryby.
Cebule obrać, posiekać. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę.
Cebulę i paprykę podsmażyć na 1 łyżce oliwy, posypać papryką, dodać do wywaru, gotować ok. pół godziny, doprawić solą i pieprzem, dodać koncentrat pomidorowy, zagotować.
Przed podaniem zupę posypać posiekaną natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium