Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Węgierska zupa rybna"
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 748
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 851
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2241
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 748
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 851
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2241
Składniki
Rybę sprawić, pokroić na kawałki, włożyć do gorącego bulionu. Ziemniaki i marchew umyć, obrać, pokroić w kostkę, dodać do ryby.
Cebule obrać, posiekać. Papryki umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę.
Cebulę i paprykę podsmażyć na 1 łyżce oliwy, posypać papryką, dodać do wywaru, gotować ok. pół godziny, doprawić solą i pieprzem, dodać koncentrat pomidorowy, zagotować.
Przed podaniem zupę posypać posiekaną natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium